Vuosi vaihtui ilman, että huomasin edes vuotta 2008. Keväällä kuvailin jonkin verran, kesä meni festareilla ja töissä (kuvasin kylläkin muutamat kisat) ja syksyllä kävin muutamissa kilpailuissa.

Minulla on ollut jo pitkään aikomuksena perustaa blogi, johon kirjoitan mikä onnistui valokuvaamisessa milläkin kerralla ja mikä puolestaan oli ihan.... syvältä.

Itseasiassa minulla on aika paljon suunnitelmia kuluvalle vuodelle. Tarkoituksena olisi kuvata enemmän ihmisiä sekä keskittyä enemmän "taidekuviin." Samalla kuitenkin pysyisin tiukasti kisakenttien aidanvieressä kuvailemassa hevosia, sekä käymässä entistä ahkerammin talleilla (tilauskeikoilla?). Pyrin kuitenkin tuottamaan myös sellaisia kuvia kisatilanteista, mihin ei törmätä jokaisella kuvasivustolla ympäri Suomen.

Mikäli suunnitelmat pitävät paikkansa suoritan kevytmoottoripyöräkortin keväällä, jonka ansioista pääsisin helpommin kulkemaan kisoissa ja kotitalleilla ympäri Pohjois-Savon. Riippuen kesätöiden ajankohdasta ja muista kesän pakollisista tapahtumista pyrin käymään myös esim. Oulun Pokaalia kuvailemassa. Tarkemmin kuvauskalenteria en kuitenkaan vielä pysty määrittelemään, kevään mittaan sitten.

Jouluna tuli hankittua lisäsalama, Nissin Speedlite Di622, mikä on osoittautunut hyväksi hankinnaksi minun tarpeisiin.



Kissani Tahvo kuvattuna uuden salaman
 kanssa vielä vuonna 2008, muuten hämärästi
valaistussa huoneessa vastavaloon.