Kevät on jo pitkällä ajallisesti, mutta ulkona on siellä täällä vielä lunta, eikä puissa ole vieläkään lehtiä. Vuosi sitten hypättiin Koljonvirralla estekisat jo ulkona ja tällä hetkellä se ajatus tuntuu niin kaukaiselta.

Kuvauksen osalta kevääni on ollut hiljainen. Muutama tilauskuvaus, mutta "asioikseni" en ole lähtenyt minnekkään vielä kuvaamaan. Toppilan tallilla olisi ollut estekilpailut 19.4., mikä oli myöskin alustavassa kuvauskalenterissa, peruuntui huonon ajokelin takia. Sh-laatuarvostelu karsinnat Kiuruvedellä jäi väliin tilauskuvauksen vuoksi. Kokeet olisi tehty maneesissa ja koska itse en kuvaa maneesissa olisi koko reissu ollut hieman turha. Vappuviikonlopun kilpailut jäävät myös väliin; Kuopion alue-estekilpailut on peruttu ja Kajaanin aluekoulukilpailuiden osallistujamäärä on niin vähäinen, etten jaksa vaivautua lähtemään.

Ensi kuvaus sitten tapahtuukin 10.5. äitienpäivänä Kuopion alue-estekilpailuissa Sorsasalon kentällä. Toivottavasti tänä vuonna keli on yhtä hyvä kuin viime vuonna ja osallistujia olisi paljon! 16.-17.5. kilpailen itse Koljonvirta Cupin II osakilpailussa täällä Iisalmessa, mutta mikäli aikaa jää kuvaan ne ratsukot jotka omalta suoritukseltani kykenen.

Kesä onkin sitten aika kiireistä aikaa niin kuvauksellisesti, kuin muutenkin; on Provinssi-, Ruis- ja Ilosaarirockkia, raveja, näyttelyitä ja ratsastuskilpailuita. Lähempänä ajankohtaa kuitenkin näkee tuttuun tapaan olenko menossa paikanpäälle vai en. SM-kenttäratsastuskilpailut Tervossa houkuttelevat kyllä paljon!

Uusin projektini kuvien kanssa on saanut minut repimään pelihousut ja hiuksetkin päästä; sivutila näyttää pakkasta --> kuvat siirrettävä nettiin. Laatu huononee niin paljon tallennuksessa ja latauksessa, joten kuvien laadun kannalta on parempi, että käsittelen ne uusien copyright -mallien mukaisesti ja lataan vasta sitten nettiin.

Vuosi 2006 on kokonaisuudessaan jo esillä, lukuunottamatta näyttelyitä. Vuosi 2007 on tällä hetkellä käsittelyn alla ja valmistuu hamassa tulevaisuudessa - kyseinen vuosi oli minulle ehdottomasti tähän mennessä tuotteliain vuosi ja kuvia löytyy paljon. Osa viime vuoden kuvista on jo tehty ja 5/2008 asti ne ladattiin nettiin muutenkin.

Tälläistä tällä kertaa, hyvää vappua kaikille!