edellisestä kirjoituksesta on mennyt jo 1,5kk! täytyy myöntää, että olen ollut erittäin ahkera ja kaikkea.... :D nyt on lievästi hiljaiseloa ollut kuvaamisen ja sivuston kannalta. joten ei kai edes ole ollut mitään kirjoitettavaa?

Maaliskuun alussa oli muutamia kuvauksia, joista esimerkkikuvauksi voisipa vaikka laittaa Heikin kuvan alle. Kaksi päivää olin myöskin Kiuruveden orinäyttelyissä, vähän vaihtelevin tuloksin.

Huhtikuulla ei oikein edes ole tiedossa kuvauksia, yhdet harjoituskilpailut ja epävarmana suomenhevosten laatuarvostelukarsinta, joka ei hirveästi lämmitä mieltä maneesin takia. Mutta eihän sitä koskaan tiedä!

Kevarikortti jäänee suorittamatta tänä vuonna, mikä tulee rajoittamaan kuvauksia aika rankasti. Tilanne kuitenkin elää kokoajan ja koskaan ei voi tietää, milloinka sitä lähteekään kuvaamaan ja minne. Varmin on lähinnä tuo Koljonvirran estekansalliset kesäkuun alussa. Tarkoitukseni olisi myös kiertää rockfestivaaleja (Provinssi-, Ruis- ja Ilosaarirock), mutta ilman kameraa.

Uuden kameran perään olen haikaillut, mutta ehkä sekin jää ostamatta. Vanha Nikon D50 on palvellut minua hyvin jo monta vuotta, mutta alkaa jo olla hieman käytetty ja vanha mikä näkyy kameran toiminnoissa.

Palaillaan taas, kun jotain kirjoittamisen arvoista ilmaantuu!

1239274777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hoffman revittelee ;--)