Huh huh, näin aina koti-kansallisten jälkeen voi huokaista, että onneksi vasta ensi vuonna ne on uudestaan. Minä en tänä vuonna pahemmin talkootöihin osallistunut, mutta kuvasin sitäkin ahkerammin - loppusaldona on 1783 kuvaa. Jo tuosta määrästä tajuaa jokainen, että näiden saaminen sivustolle kestää ja kauan. Tietenkään jokaista kuvaa ei tulla julkaisemaan.

Kotikisoissa on myös se huono puoli, että minun kalustoni alkaa aina temppuilemaan ja hajoilemaan keskenkaiken. Perjantaina Nikon D50 runko temppuili ja onneksi sain ystäväni Nikon D80 runkoa hetkeksi lainaan niin sain hieman keskityttyä kuvaukseenkin. Lauantaina Sigman 70-300mm objektiivi alkoi tarkennella minne sattuu ja oli hidas tarkennuksen kanssa. Sunnuntaina runko oli hidas ja toimi vain hetkellisesti silloin tällöin. Kaikesta huolimatta mitä viikonlopun aikana tekniikka minua hylki onnistui kuvat hyvin !

Kuvien käsittely alkaa tänään ja venynee sinne viikolla 26 ennenkuin voidaan edes puhua julkaisemisesta. Hups -kuvia tulee paljon, sillä jostain kumman syystä oli ratsukoilla useaan otteeseen melko täpäriä tilanteita radalla...

Kuvatilauksia otetaan vastaan sähköpostitse, osoitteeni on [email protected]. Kuvien lähetyksestä vielä, että olen Provinssirockissa 12.6. ja palailen kotia viikonlopun aikana. Juhannusviikolla en ole kotona ja kuvien lähetys tapahtuu juhannuksen jälkeen.

Seuraava kuvaus onkin sitten hieman auki mikä se on, kenttäkilpailut Tervossa vai kansalliset esteratsastuskilpailut Tahkolla. Molemmat sattuvat juhannukseksi, joten voi olla että muut juhannusriennot vievät minut mennessään!

ps. olen oikein tyytyväinen viime viikonlopun yo-kuvauksiin!

1244452416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e