Viime aikoina päivitykset ovat olleet ahkeria lähinnä kuvauskalenterin osalta, mutta esimerkiksi blogia en ole kerennyt aikoihin kirjoittamaan.

Viime kuussa Laura Parviainen haastatteli minua hevoslehti Raudikkoon. Haastattelu julkaistiin toukokuun lehdessä ja näyttää omiin silmiini varsin hyvältä. Kaikki kiinnostuneet voivat varmastikin tilata kys. lehden numeron, jos haluavat lukea minun haastattelun. :-)

Uusimmat hankkeeni, akkukahva ja objektiivi, ovat melko hyvässä vauhdissa. Enää ei puutu montaakaan sataa euroa, niin on tarvittavat rahat kasassa ainakin Sigman 70-200mm f2.8 II EX DG MACRO HSM -objektiivi hieman hämärämpiin olosuhteisiin, kuin mitä nykyisellä objektiivillani on mahdollista saada aikaan.

Tänä keväänä kuvaukset ovat olleen hieman vähällä, sillä monet alkukevään kilpailuista on pidetty maneeseissa, joissa en tämän hetkisellä kalustollani ikävä kyllä pysty kuvaamaan. Ensi viikonloppuna kuitenkin tarkoitukseni olisi kuvata KuoR:in äitienpäiväkilpailut, eli aluekoulu ja -estekilpailut Sorsasalossa. Siitä alkaen onkin sitten suhteellisen nopea aikataulutus kuvauksien suhteen.

Sivustolla on nyt myös julkaistu kaikki talven aikana otetut tilauskuvaukset, sekä purettu Koljonvirran ja Hingunniemen kuvat vuosittain otettuihin kuviin. :--)

torinhevosruuna Limbo Koljonvirralla huhtikuun 1. päivä 2010. Pahoittelen kuvissa näkyvää roskaa.