Kuvausvuosi 2009 tuli päätökseen viime lauantaina Kuopion tamma- ja varsanäyttelyssä. Vielä kuvailen satunnaisesti Koljonvirran Ratsastuskeskuksella ja vielä pyydettäessä teen tilauskuvaksia Iisalmessa ja alueen lähettyvillä.

Vuosi 2009 oli erittäin tuottelias ja kuvarikas, vaikka tapahtumia tuli kierrettyä vain 20kpl, joista osa oli kaksi- ja kolmipäivisiä hevostapahtumia. Tämän vuoden pisin kuvausreissu ylettyi Ylivieskaan ja Joensuuhun. Lähimmät sitten puolestaan olivat Koljonvirran Ratsastuskeskuksella Iisalmessa. Kuvia tuli otettua reippaasti yli 20 000kpl, joista parhaimmat on saatu jo esille.

Tämän vuoden kesällä kiertelin myös varsin lahjakkaasti Suomen rockfestivaaleja ja olin mm. Provinssi-, Ruis- ja Ilosaarirockissa. Bilemeno kaikissa ja huippu esiintyjät. Mikäs sen parempaa ;-)

Kun kaikki on nyt saatu valmiiksi minä yritän muuttua tietokoneella hieman passiivisemmaksi ja keskittyä opiskeluun vaihteeksi. Kuvia siis tulee ehkä esille lopuista (tallikuvia, yleisiä kuvia yms.) kuvauksista myöhemmin syksyllä / alkuvuonna 2010.

Hinnasto nousi niin, että yksi digitaalinen kuva maksaa tällä hetkellä 1e/kpl ja alle 10e digitaalikuvatilauksiin tulee käsittelykuluja 1e.

Ensi viikolla HIHS ja sitä seuraavalla elämäni suurin rakkaus, Muse.