Ihmeitä tapahtui ja onnea oli matkassa, sillä kaikki kuvat saatiin kuin saatiinkiin pelastettua! Aluksi liikkeessä, mistä kortti ostettiin vaikutti siltä, ettei kuvia saataisi pelastettua. En tiedä kuinka voisin ikinä kiittää tarpeeksi Heidiä ja Jussia, jotka ystävällisesti pelastivat minun yöunet ja mielenterveyden, kun löysivät kuvat kortilta. :--)

Tänään julkaistiin siis molempien päivien kuvat Kiuruvedeltä ja kuvia saa tilata sähköpostitse ([email protected]). Viime aikoina olen törmännyt valitettavan usein luvattomaan kopiointiin. Kaikkiin kiinni jääneihin tullaan ottamaan yhteyttä ja mikäli kuvat eivät katoa / sama henkilö syyllistyy rikkeeseen uudestaan otetaan yhtettä poliisiin. Luvattomat kuvathan on minun erittäin helppo tunnistaa, mutta siitä lisää seuraavassa blogikirjoituksessa.

Tällä hetkellä kuvauskalenteri näyttäisi, että vasta toukokuussa on seuraava kuvattava tapahtuma, sillä maaliskuun lopulta molemmat tapahtumat tulivat mahdottomiksi. Voi olla, että kuvia tulee (su) 28.3. lännenratsastuskilpailuista Alapitkältä tai sitten ei, sillä matkassa on monta vaikuttavaa tekijää.

Helmikuun hankitreeneissä puoliveriruuna Hoffman. Talven aikana otettujen tilauskuvausten ja Koljonvirran Ratsastuskeskuksen kuvat ovat tulossa sivuille sopivassa raossa.