Talvisin vietän enemmän tai vähemmän mielelläni kuvauspaussia. Tänä talvena kuitenkin oli suhteessa viime talviin aika paljon kuvattavaa: useita tilauskuvauksia suomenhevosista, shetlanninponista, puoliverisistä, Koljonvirran Ratsastuskeskuksen asukkaista jne.

Viikon 11 alussa kuvauskausi 2010 alkaa "virallisesti" Kiuruveden orinäyttelyistä. Tänä vuonna näytillä on hirvittävän hienoja ratsuoreja, joita on pakko päästä katsomaan ja kuvaamaan! Orinäyttelyiden jälkeen on lännenratsastuksen seurakilpailut Lapinlahdella ja sen jälkeen maaliskuun lopussa hankiestekilpailut Iisalmessa. Niitä odotellessa! Kuopion V75-finaalit jäi minulta tänä vuonna vuosien perinteiden jälkeen välistä kovan pakkasen takia.

Olen pistänyt myös idean harkintaan, että aaveen.netistä tulisi ihan oma yrityksensä. Tällä hetkellä minulla on jo musta edustustakki, jonka selkään on brodeerattu teksti "aaveen.net" ja käyntikortit, jossa ovat minun yhteistiedot ja kuvatilausohjeet. Kevään aikana olisi tarkoitus hakea tälle hommalle y-tunnus. :--) Takista ja käyntikortesita kuvat parin viikon päästä blogissa!

Kiuruveden oreja odotellessa!

sh-r Hennylän Nestori kotitarhassaan Iisalmessa 17. tammikuuta 2010.