Viime aikoina meikäläisen elämä on ollut aika kiireistä - ja silti vain tietokoneella istumista. Koljonvirran 5.-7.6.09 otetut kuvat ovat aiheuttaneet melkoisesti pään raapimista ja tuskastumista. Kuvat ovat laadultaan hyviä, mutta se määrä, se määrä... Viikonloppuna otin miltei 2000 kuvaa ja niiden karsiminen sivuille ja muokkaus onkin ollut sitten aikaa vievää. 284kpl kuvaa tein sivustolle esille ja nyt yritän värkätä ne sivulle ja sivun esityskuntoon. Tässä siis taitaa hieman venähtää. Hups! -kuviakin tuli ihan kiitettävästi, yli 50kpl ja ennestään julkaisemattomia löytyi arkistoista joten sinnekin on kohta tulossa iso määrä lisää kuvia.

Juhannuksena olin perjantaina ja sunnuntaina Tahkon estekansallisissa valokuvaamassa ja reissujen kuvasaldo on "vain" 400kuvaa. Tahkon kuvat menevät jonoon seisomaan odottamaan julkaisuaan jossa on mm. Korholan tilan kuvat toukokuulta, Old Hill Ranchin avointen ovien päivän kuvat, kevään ja kesän 2009 varsakuvat sekä Toppilan tallilla järjestetyt seuraestekilpailut 14.6.2009.

Tahkon kuvia voi normaalisti tilailla sähköpostin kautta, osoitehan on [email protected]. Seuraava kuvaus on jo lauantaina, jolloin lähden käymään Ylivieskassa värimätsäreissä!

Mutta nyt kuvakioski menee hetkeksi kiinni ja meikäpoika lähtee lomalle! (palailen perjantaina, ikävä kyllä........) c'ya soon guys!

ps. Paulalle iso kiitos uudesta kuvanmuokkausohjelmasta joka tekee meikän työstä vieläkin helpompaa ja nopeampaa!

1245669788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukkaloistoa kesällä 2006.
Kuvattu Panasonic Lumixin DMC-FZ7 superzoom -kameralla.