kuvauskauden aloitus pissikin sitten silmään ihan railakkaasti. 19.-20.1. päiville suunniteltu Ypäjän orinäyttelyiden (sh & lv) kuvaaminen jäi toiseen kertaan, vaikka esittelyssä olisinkin ollut sellaisia oreja, ettei toista.

Salamalaite lopetti yhteistyönsä kanssani. Vikaa lähdettiin korjaamaan ja toivottaan, että salama on taas pian käytössä.

21.2. suunniteltu V75-ravien kuvaaminen Kuopiossa jää myöskin näillä näkymin toiseen kertaan. Harmittaa itseänikin rikkoa jo tavaksi muodostunut kuvauskauden aloitus kuvailut, syynä kuitenkin on kouluni saksanryhmän järjestämä tapahtumapäivä lapsille, jossa minunkin pitäisi olla osallisena. Katsotaan nyt kuitenkin järjestetäänkö kyseistä tapahtumaa lainkaan.

Ihmiskuvaukset siirtyvät talvelta kesään ja saa nyt nähdä onnistuvatko lainkaan, sillä ideana oli ottaa lumi kuviin osaksi. Ehkä kuitenkin saamme ideoitua mallin kanssa semmoiset kuvaukset, joissa jotain jäisi molemmille käteen :)

Sivustolle suunniteltu uusi ulkoasu oli suorastaan loistava ja niiden ihmisten mieleen, keltä asiaa kyselin. Ongelma kuitenkin tuli kuvien listauksessa, jossa ulkoasu näytti erinlaiselta jokaisella selaimella ja asia jätettiin hautumaan vielä toistaiseksi.

Sivustolle suunniteltu käyttäjäkysely on vielä työstentelyn alla ja koodeja yritetään saada toimimaan siten, että muutaman kuukauden sisään kysely voitaisiin sivustolla pitää.

sivustolle suunniteltu ulkoasu